Put dunava

170€

Kombi do 8 osoba

Beograd - Manastiri Nimnik i Tumane - Golubac - Srebrno jezero - Ramska tvrdjava - Beograd

Ruta i plan putovanja

9h

Polazna tačka je grad Beograd (Vaša željena adresa), dalje se ide prema manastiru Nimnik (XIV) zadrzavanje do 30min posle toga nastavljamo ka manastiru Tumane (XIV) 30-90min koji se nalazi u podnožju golubačkih planina, okružen šumom, na levoj obali Tumanske reke, što samoj svetinji daje posebnu lepotu. Nakon posete, nastavljamo put Dunava, do Golubačke tvrđave 60-120 min, predivnog utvrđenja sagrađenog u XVI veku koja je tokom svoje istorije pripadala Srbima, Mađarima, Turcima i Austrijancima, tj. svima onima koji su vladali ovim prostorom. Opciona vožnja brodićem. Sledi nam vožnja do Srebrnog jezera na kojem ćemo imati mogućnost predaha i ručka,a potpom idemo u posetu Ramskoj tvrđavi, najstarijem atriljerijskom utvrđenju u Srbiji. Nema pouzdanih podataka o vremenu njenog nastanka, ali se prvi put pominje u XII veku, kao mesto u čijoj blizini su se sukobile vizantijska i mađarska vojska. Za ovu tvrđavu otimali su se Ugri, Vizantijci i Turci. Ova tvrđava je rekonstruisana i renovirana 2019. godine,a u toku obilaska ćete čuti priču o njenom nastanku i važnosti koju je imala za Otomansku imperiju. Povratak za Beograd.

Vreme putovanja iz Beograda do Golubca najviše zavisi od tačke odredišta na koje idete, stanja na putevima, vremenskih uslova, i provedenog vremena na razna odredista. Od prilike ova ruta putovanja je 9h u zavisnosti od zadravanja i guzve u saobracaju moze biti vise. 

Putnici su obavezni da kod sebe imaju važeća lična dokumetna, prijavu boravka, da vode računa o svojim stvarima koje unose u vozilo, da budu propisano vezani sa sigurnosnim pojasevima koji postoje u vozilu. Agencija i vozač ne snose odgovornost (plaćanje kazne, refundaciju troškova, zaboravljenih stvari) u koliko sam putnik nije ispoštovao gore navedena pravila.

Za svako oštećenje na ili u vozilu nastalo krivicom putnika snosiće odgovornost i troškove saniranja istih, sam putnik.

Najam kombi vozila sa vozacem 4h do 80km – 100€

Najam kombi vozila sa vozacem 7h do 120km – 130€

U vozilu je strogo zabranjeno konzumiranje bilo kakve vrste hrane, cigareta i obojenih napitaka (sokovi, čaj, kafa, itd…). Ometanje vozača u toku vožnje, uticanje na bilo kakav način na sam tok vožnje je takođe zabranjeno. Može se koristiti isključivo voda kao napitak u vozilu jer voda ne ostavlja trajne fleke i ne može oštetiti enterijer vozila. U slučaju nepoštovanja prvila i neprimerenog (nasilničkog) ponašanja u vozilu vozač ima ovlašćenje da takvu osobu odstrani iz vozila i prijavi nadležnim organima.

Za privatni transfer dozvoljeni prtljag je po dogovoru.

Želite da posetite ili promenite svoje putovanje. Naravno, mi smo tu da vas prevezemo do željene lokacije.

Popularne destinacije

Iznajmiti vozilo po km

Ukoliko zelite da idete na neku drugu destinaciju koja kod nas nije u ponudu. Nasa preporuka je da iznajmite vozilo po predjenom km. Cena za 1 km – 61 din bez PDV. 

Druge destinacije

Zlatanovic kombi prevoz

Copyrights 2023 Zlatanovic
sva prava zadržana

SEO Web DZo – Designed 2016

Scroll to Top