Kombi prevoz radnika

Kombi do 8 osoba

Od smestaja do radnog mesta

Kombi prevoz radnika – Dugoročno iznajmljivanje kombija je ekonomičan način da dobijete kombi koji vam je potreban bez obaveze vlasništva. Savršen je za preduzeća kojima je redovno potrebno veliko vozilo, ali ne žele nužno da ga poseduju. Sa dugoročnim iznajmljivanjem kombija, možete uštedeti novac na osiguranju, održavanju i popravkama, a čak možete dobiti pristup većem izboru vozila.
Sve u svemu, dugoročno iznajmljivanje kombija je pametan izbor za sve koji traže pristupačan i pouzdan način kretanja.

Svrha dugoročnog iznajmljivanja kombija je da obezbedi pojedincima ili preduzećima pouzdano i isplativo rešenje za transport na duži period. Dugoročni najam kombija je idealan za one kojima je vozilo potrebno duže od nekoliko dana ili nedelja, ali ne žele da se obavežu da će odmah kupiti kombi. Omogućava pojedincima ili preduzećima da imaju pristup kombiju bez finansijskog tereta vlasništva, kao što su održavanje, popravke i osiguranje.
Dugoročni najam kombija je takođe koristan za one kojima je kombi potreban za sezonski rad, posebne događaje ili dugoročne projekte. Pruža fleksibilnost i praktičnost, omogućavajući pojedincima ili preduzećima da se fokusiraju na svoj posao bez brige o transportu.

Kombi prevoz zaposlenih

Iznajmljivanje

Kombi prevoza radnika i zaposlenih možete učiniti vrlo lako – pozivom na broj ili pisanjem na naš mejl. . Našim vozilima upravljaju iskusni vozači koji imaju višegodišnje iskustvo iza sebe, te možete biti sigurno da ćete biti bezbedni sa nama!

Prevoz kombijem

Ugovoreni prevoz radnika

Ugovoreni prevoz radnika i zaposlenih vršimo po Vašim željama, na Vama je da birate vreme i mesto a naše je da to vreme provedeno sa nama učinimo što lepšim i prijatnijim.

Kombi prevoz zaposlenih

Prevoz radnika

Prevozimo radnike do posla i sa posla do kuće. Pružamo i mogućnost potpisivanja ugovora na 3 meseca i više!

Zlatanovic Kombi prevoz

Kombi prevoz

Kombi prevoz radnika i zaposlenih jedna je od usluga koju pruža agencija Beo prevoz. Ovaj vid transfera zaposlenih sa nama je 100% siguran, brz i tačan.Ono po čemu se naša agencija ističe jeste činjenica da ne postoji OGRANIČENJE maksimalnog broja zaposlenih za prevoz!

Iznajmiti vozilo po km

Ukoliko zelite da idete na neku drugu destinaciju koja kod nas nije u ponudu. Nasa preporuka je da iznajmite vozilo po predjenom km. Cena za 1 km – 61 din bez PDV.

Vreme cekanja 1h – 1000rsd

Zlatanovic kombi prevoz

Copyrights 2023 Zlatanovic
sva prava zadržana

SEO Web DZo – Designed 2016

Scroll to Top