Prevoz robe

Prevoz na teritoriji Srbije

Selidbe firmi i kancelarija

 Jedna od najtraženijih usluga kada se spomenu selidbe u Beograd.
Uglavnom sve firme traže jeftine prostore tačnije prostore koji će im najviše odgovarati. Svakom promenom poslovanja i povećanjem radne snage stvara se nova potreba za selidbom. Neke firme traže prostore sa više kancelarija odnosno sedećih radnih mesta dok druge firme traže prostor sa nekoliko radnih mesta i velikim prostorom za skladište robe. Nama nije bitno kakva je i čime se bavi vaša firma, mi sve selidbe gledamo da uradimo na efikasan način. U svakom trenutku imamo spremna vozila za selidbe, kao i radnike za montaže i demontaže nameštaja.

Seidbe firme

Nudimo vam:

Cena selidbe?

Troškovi premeštanja sektora kompanije ili kompletne kompanije mogu se razlikovati. Prilikom formiranja cene uzima se u obzir veličina prostora, odnosno kancelarije, spratnosti,kao i o veličini i broju stvari koje treba da se prenesu. U zavisnosti od ovih faktora određuje se oprema koja će se koristiti, zatim vrsta vozila i broj radnika, kao i vrsta i količina materijala koji je potreban da bi se selidba izvršila bez ijednog pokvarenog predmeta. Na primer, ako se vaša firma nalazi u prizemlju i takođe se seli u prostor koji je u prizemnoj zgradi, takav potez spada u lake selidbe i cena će svakako biti jeftinija od preseljenja na viši sprat. Takođe, na cenu u velikoj meri utiče i tip vozila koje će se koristiti, kretanje kamionom je obično skuplje od kretanja kombijem, ali to nije uvek tako. Predlažemo da nas pozovete i saznate cenu.

Selidbe firme

Svaki dan smo na raspolaganju za selidbe vasih firmi u Beogradu i okolini. Vase je samo da nas pozovete ili napisite,a mi cemo vas ubrzo kontaktirati.

Selidbe iz kancelarije

08:00 - 20:00

Placanje preko racuna

Scroll to Top